3.4 C
Ljubljana

Team17 Digital bo 1. junija izdal prihajajočo črno komedijo ‘Killer Frequency’

Objavljeno:

Team17 Digital je danes objavil, da bo njihova prihajajoča črna komedijska slasher pustolovščina Killer Frequency, prispela na Steam in Meta Quest 2 1. junija. Danes je razkrito tudi, da se bodo lahko vključili tudi igralci na konzolah, saj bo Killer Frequency na isti dan izšla na PlayStation 5 in PlayStation 4, Nintendo Switch in Xbox.

Killer Frequency – napovednik

Postavljena v osemdeseta leta 20. stoletja v mesto na srednjem zahodu ZDA, kjer je serijski morilec na prostosti, Killer Frequency sledi Forrestu Nashu, uničenemu DJ-ju in voditelju poznonočne oddaje ‘The Scream’, ko skuša pomagati poslušalcem in klicateljem, ki jih zalezujejo. s strani skrivnostnega zamaskiranega morilca.

Ko se odvija grozljiva noč, komunicirajte s klicatelji oddaje z uporabo različnih možnosti pogovora, medtem ko pozorno poslušate namige in informacije, rešujte uganke po studiu, ki bi lahko pomagali preprečiti njihov grozljiv propad, in ohranjajte oddajo z melodijami, ki jih navdihuje desetletje. V Killer Frequency je smrt lahko lahka, vendar ni nikoli zagotovljena, zato je na vas, da pomagate Forrestu preprečiti pokol, odkrijete morilčevo pravo identiteto in nadaljujete z utori do zore.

Killer Frequency interno razvija Team17 Digital in bo izšla 1. junija za Steam, Meta Quest 2, PlayStation 5 in PlayStation 4, Nintendo Switch in Xbox.

sorodno

najnovejše