3.4 C
Ljubljana

Stunlock Studios razkriva datum izdaje prihajajoče razširitve V Rising s srhljivim kinematografskim napovednikom

Objavljeno:

Danes je Stunlock Studios izdal dražljivko in spletno stran za težko pričakovano “Secrets of Gloomrot”, brezplačno razširitev za V Rising, ki bo izšla 17. maja. Priljubljena vampirska igra preživetja je bila od izdaje v zgodnjem dostopu prodana v več kot 3 milijonih izvodov in zdaj praznuje svojo enoletnico z obsežno posodobitvijo vsebine.

Posodobitev omogoča igralcem, da raziskujejo Gloomrot, nov biom z dvema edinstvenima področjema, ki sta zasukana v iskanju krute znanosti. Lovite kri briljantno norih, da izkoristite moč strele in vstopite v novo dobo tehnologije. In razvijalci se tu ne ustavijo. Grajska zgradba bo dramatično izboljšana, kar bo omogočilo več nadstropnih konstrukcij, zahtevanje grajskih ozemelj in dodajanje več načinov za prilagajanje vaše domene. Boji bodo bolj raznoliki z novimi vrstami orožja, novo šolo urokov in zdaj omogočanjem igralcem, da spremenijo svoje uroke po svojih željah s sistemom draguljev. Svet Vardoran je bil tudi prenovljen z novimi zanimivostmi za obisk, vizualnimi posodobitvami, novimi predmeti in vrstami sovražnikov. Na voljo bo tudi skupno 13 dodatnih šefov, ki jih je treba loviti, da bi pridobili sveže temno znanje. Vse to in še več, ko Secrets of Gloomrot izide 17. maja.

Več o V Rising:

Preživite kot na novo prebujeni vampir v svetu, ki mu vladajo ljudje, in postanite naslednji Drakula. Nahranite se s krvjo, da pridobite nove moči, skrijte se pred žgočim soncem in sodelujte v PvE in PvP bojih v realnem času, postavljenih v temno domišljijsko kraljestvo. Dvignite svoj grad in povabite prijatelje, da se pridružijo, ko boste raziskovali prostrani odprti svet, plenili vasi, se spopadli z razbojniki in se poglobili v brloge nadnaravnih zveri. Napadite gradove drugih igralcev ali postanite diplomat v igri krvi, moči in izdaje.

V Rising – Secrets of Gloomrot – napovednik

sorodno

najnovejše