4.4 C
Ljubljana

Retro FPS GHOSTWARE: Arena of the Dead straši zgodnji dostop Steam

Objavljeno:

GHOSTWARE: Arena of the Dead, meta-narativna nadrealistična boomer streljačina založnika HYPERSTRANGE in razvijalca Daev Team, prinaša starošolsko občutljivost FPS in pripoved, ki spreminja resničnost, v računalnike z operacijskim sistemom Windows prek zgodnjega dostopa Steam.

Smrt je šele začetek za Molly, zagrizeno oboževalko FPS. Namesto večnega spanca je pokojna junakinja ujeta v davno pozabljeni streljačini v areni, ki jo vodi skrivnostni moški, znan le kot Čarovnik. Poleg eklektične zasedbe duhov mora svoje posmrtno življenje preživeti v tekmah FPS v areni, da bi potešila Čarovnikovo nostalgijo po starih igrah. Toda z vsako doseženo zmago začnejo šivi te digitalizirane resničnosti razpadati in razkrijejo skrivnosti o Čarovniku in svetu, ki ga je vsak igralec pustil za sabo.

Borite se z drugimi igralci v visokooktanskih FPS tekmah, vključno s klasičnimi sponkami, kot so Capture the Flag, Team Deathmatch in King of the Hill. Vstopite v večstopenjske lobije in tekmujte z Mollyjinimi kolegi, pri čemer vihtite obsežen arzenal, ki sega od dvocevnih pušk do metalcev granat in električne tirnice Shocking Truth. Obvladajte gibanje za dvojni skok po zemljevidih in drsenje proti varnosti med drugimi kaotičnimi tehnikami. Nabirajte zmagovalne nize, da odklenete nove izzive in središčne lokacije v igrificiranem svetu.

Odlepite plasti navdušujoče metapripovedi tako, da se vrnete k dokončanim zemljevidom. Čarovnikova prizadevanja, da bi Molly povezal s svetom igre, so učinkovita, vendar ritual ni popoln. Poiščite zemljevide za pozabljene URL-je in objave na forumih ter dostopajte do njih prek brskalnika v igri, da izberete podrobnosti o tem, kaj se dogaja v zunanjem svetu. Če dovolj dolgo iščete skrivnosti, se bo Molly morda znašla v delih igre, do katerih igralci nikoli niso imeli dostopa.

Pogovarjajte se s soigralci, da si ustvarite zaupanja vredne zaveznike ali nemrtve sovražnike, s čimer odprete različne zgodbene poti in morda povsem nov način igranja … Nagnite se v čarovnikov zapleteni svet igre, odkrijte njegove skrivnosti in na novo napišite pravila obstoja tako, da odklenete goljufanja, ki lahko spremenijo tok Mollyjine usode. Oddahnite si iz zgodbe in skočite v robusten arkadni način s številnimi možnostmi v igri in ekskluzivnimi zemljevidi za neskončno preigravanje.

GHOSTWARE: Arena of the Dead je zdaj na voljo v računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek zgodnjega dostopa Steam.

sorodno

najnovejše