5.5 C
Ljubljana

Odkrijte začarana kraljestva v Hidden Through Time 2: Myths & Magic – razkrivamo novo epsko pustolovščino!

Objavljeno:

Svetovni neodvisni založnik in razvijalec Rogueside danes z veseljem oznanja, da je zelo hvaljena igra Hidden Through Time, ki je bila izdana leta 2020 na konzolah, mobilnih in osebnih računalnikih, v fazi razvoja za nadaljevanje. Ta igra, primerno poimenovana Hidden Through Time 2: Myths & Magic na vseh platformah (vključno z mobilnimi), bo izšla pozneje v tem letu. Zahteve po seznamu želja skupnosti bodo poleg začetnega uspeha nadaljevanje razširile številne ideje, koncepte in preprostost igranja, da bi ustvarili večji, globlji in bolj obsežen/impresivni izziv, ki bo še naprej očaral igralce vseh starosti.

Rogueside ima pedigre ustvarjanja uspešnih in uglednih naslovov, ki vključujejo nedavni Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef v sodelovanju z ikonično delavnico Games Workshop, ki je nasledila Guns, Gore & Cannoli in njegovo nadaljevanje.

Predpostavka igre Hidden Through Time 2: Myths & Magic, ki jo odlikujejo barvita, ročno narisana grafika, nenehno spreminjajoče se in podrobne nastavitve, bo igralce izzvala k iskanju in zbiranju skritih predmetov, hkrati pa igralca popeljala na popotovanje odkrivanja skozi stoletja. Animirani zasloni z zelo podrobnimi zgodbami in poglobljeno igranje bodo potegnili igričarje v intuitivno, lagodno in večjo izkušnjo, h kateri se je zabavno vedno znova vračati!

sorodno

najnovejše