23 C
Ljubljana

Objavljen 9-minutni napovednik igranja Shinobi Rising!

Objavljeno:

Oboževalci težko pričakovane računalniške igre, Shinobi Rising, lahko končno ujamejo, kaj jih čaka z izdajo epskega 9-minutnega igralnega napovednika. Napovednik prikazuje nekatere ključne funkcionalnosti igranja igre, oboževalcem pa daje občutek, kaj lahko pričakujejo, ko bo igra izdana pozneje ta mesec.

Napovednik popelje gledalce na potovanje skozi svet Shinobi Rising, ki prikazuje osupljivo grafiko, zapleteno bojno mehaniko in poglobljeno igranje. S poudarkom na prikritosti morajo igralci uporabiti svojo zvitost in spretnost za navigacijo skozi mesto, uničenje sovražnikov z natančnimi udarci in izogibanje odkrivanju z uporabo okolja v svojo korist.

“Shinobi Rising” je vznemirljiv nov naslov, ki združuje elemente prikritega, detektivskega dela in reševanja skrivnosti, postavljen v izmišljeni fevdalni japonski svet igre Katana-Ra. Igralci po vsem svetu so težko pričakovali igro s posebnim zanimanjem v Aziji. Igra bo izšla 25. aprila za osebne računalnike na Steamu in Epicu in bo lokalizirana v sedem jezikov, vključno s kitajščino in japonščino.

Shinobi Rising – napovednik