3.7 C
Ljubljana

Graditelj mesta pravljičnega kraljestva Fabledom je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Grenaa Games v sodelovanju z založnikom Dear Villagers z veseljem oznanja, da je njihov koristni graditelj mest iz pravljic Fabledom zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam za 15,99 $ / 15,99 €, z 10% popustom do 20. aprila. Pripravite se na najbolj prijetno gradnjo lastne začarane vasi!

Kot v vseh dobrih pravljicah je na obzorju nekaj hudobnega, zato boste morali utrditi svojo trdnjavo in se boriti s sosednjimi kolonijami za prevlado med kraljestvom! Zberite vojsko, izberite svojega prvaka in branite svoje kraljestvo pred hudobnimi sosedi in slugami. Ali pa pojdite naprej in zmagajte tako, da pošljete svojega junaka, da se bori v vašem imenu v mogočnem prizadevanju za zbiranje epskega plena in opreme​!

Fabledom – napovednik

Poiščite si princa ali očarljivo princeso in se poročite iz ljubezni! Ali denarja! Diplomacija je ime igre v fevdalnih časih in Fabledomova obsežna pogajalska mehanika vam omogoča, da se združite zaradi skupnega interesa – ali spopadete za prevlado. Romantika bo močno oblikovala vaš način igranja igre in interakcije s sosedi, vsako dvorjenje pa prinaša nove načine, da vašo vas uveljavite kot bistvenega pomena za regijo.

sorodno

najnovejše