11.8 C
Ljubljana

Wartales je izšla danes

Objavljeno:

Shiro Games, francoski razvijalec video iger, ki stoji za Evoland, Northgard in Dune: Spice Wars, je danes uradno predstavil svojo srednjeveško taktično RPG odprtega sveta, Wartales, za osebne računalnike prek Steama. Igra, ki je bila v svoji fazi zgodnjega dostopa prodana že v več kot 400.000 izvodih in prejela več kot 9.000 pozitivnih ocen na Steamu, uživa tudi zelo impresivno oceno 90% pozitivnih ocen in je zdaj na voljo v različici 1.0 z začasnim 25% popustom, da bi proslavili njeno sprostitev.

Wartales – napovednik

V Wartales so igralci prepeljani v svet, ki ga je pustošila velika kuga, kjer se morajo boriti za preživetje, vire in sredstva, da razširijo svojo posadko in razkrijejo zapleteno zgodovino z bitkami prežgane dežele. Z obsežnim odprtim svetom, edinstveno bojno mehaniko in več kot 100 urami vsebine je Wartales postal klasika žanra in igralcem ponuja zahtevno in poglobljeno izkušnjo.

Zahvaljujoč povratnim informacijam skupnosti med zgodnjim dostopom je Shiro Games od decembra dodal novo vsebino, raznoliko prilagajanje likov in uvedel sodelovalno igranje, kar omogoča igralcem, da sodelujejo pri upravljanju svoje smrtonosne skupine najetih rezil in postajajo močnejši kot ekipa. Najnovejši dodatek k igri je regija Alazar, ki predstavlja novo zgodbo, nove komplete oklepov za tri frakcije, sveže sovražnike in edinstveno gorsko okolje.

Wartales je zdaj na voljo na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek Steama za 34,99 €/29,99 £/34,99 $ s podporo za angleščino, poenostavljeno kitajščino, francoščino, nemščino, španščino, ruščino, poljščino in brazilsko portugalščino.