13.5 C
Ljubljana

Prvoosebna pustolovščina Inner Ashes, ki raziskuje um, izide letos junija na Nintendo Switch, PlayStation, Xbox in PC

Objavljeno:

Založnik video iger SelectaPlay in Calathea Game Studio sta danes napovedala Inner Ashes, prvoosebno pustolovščino, katera raziskuje spletke človeškega uma, ki bo izšla 30. junija na konzolah Nintendo Switch, PlayStation in Xbox ter osebnih računalnikih prek Steama.

Inner Ashes – napovednik

Inner Ashes je edinstvena in srce parajoča prvoosebna pustolovščina, ki igralce postavi v škorenj Henryja, gozdnega čuvaja z diagnozo zgodnje Alzheimerjeve bolezni. Raziščite njegov um, da odkrijete, zakaj je njegova edina hči Enid izginila iz njegovega življenja. Potujte skozi edinstvene in sanjske scenarije, ki temeljijo na Henryjevem vsakodnevnem življenju in umu.

Mehanika igranja Inner Ashes se potopi v elemente, ki se uporabljajo za pomoč bolnikom z Alzheimerjevo boleznijo pri ublažitvi njihovih simptomov. Rešite tangramske uganke, da spodbudite Henryjev spomin in mu omogočite, da odklene ključne spomine svojega življenja s svojo hčerko Enid. Uporabite lepičke, da Henryju pomagate prepoznati predmete, se spomniti, kako jih uporabljati, in odkleniti pretekle spomine.

Inner Ashes je prvoosebna pustolovščina, ki jo pripoveduje ganljiva zgodba očeta in hčerke in sanjskih scenarijev. Pomagajte Henryju povrniti svoje spomine in razkriti skrivnosti za Enidinim izginotjem. V vsakem scenariju bodo igralci raziskovali Henryjev um, upodobljen na več sanjskih otokih.

Igralci lahko zdaj dodajo Inner Ashes na seznam želja v storitvi Steam, Nintendo Switch (eShop), Xbox S|X (Xbox Store) ter PlayStation 4 in PlayStation 5 (PlayStation Store). Inner Ashes bo izšla letos junija.