3.7 C
Ljubljana

Murderous Muses je zdaj na voljo za PC, Xbox in PlayStation

Objavljeno:

Neodvisni razvijalci D’Avekki Studios z navdušenjem napovedujejo izdajo svoje nadnaravne whodunit Murderous Muses, ki je danes izšla na Steam, Xbox One, Xbox X|S, Playstation 4 in Playstation 5.

Murderous Muses vabi igralce, da rešijo zlovešč umor tako, da tri noči spremenijo resničnost v strašni umetniški galeriji. Kontroverznega umetnika Mordechaija Graya je umoril eden od osumljencev njegovih portretov in igralci preiskujejo tako, da obesijo slike, da bi obnovili spomine žrtve.

Nenavadno za skrivnost umora je igro mogoče neskončno preigravati, s šestimi potencialnimi morilci, odbitkom v slogu Clueda in večplastno pripovedjo, ki se izboljšuje, bolj ko igrajo. Poleg postopkovno ustvarjenih galerij, ki se spreminjajo vsak večer, Murderous Muses vsebuje tudi uganke, ki jih je mogoče ponovno igrati, in zbirateljske žare, ki odklenejo več zgodbe.

Igra je tudi prva v studiu, ki združuje 3D s FMV, po kritičnem uspehu iger samo z FMV Infectious Madness of Doctor Dekker, The Shapeshifting Detective in Dark Nights with Poe and Munro.

Murderous Muses je zdaj na voljo po začetni ceni 11,99 £ / 13,99 $ / 13,99 €.

sorodno

najnovejše