23 C
Ljubljana

Kaj imajo skupnega čarovnik, tatica in vitez?

Objavljeno:

THQ Nordic GmbH in Frozenbyte sta pripravljena poslati igralce na novo pustolovščino: Serija Trine se vrača in prihaja na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch!

Trine 5: A Clockwork Conspiracy bo v njihovem petem izletu popeljala čarovnika Amadeusa, tatico Zoyo in viteza Pontiusa na njihovo najbolj akcijsko potovanje – in zdi se, da obeta, da bo postala najboljša igra Trine v seriji! Uganke bodo spreminjale težavnost glede na število igralcev, igra ponuja tudi sistem iskanja spretnosti in nove taktične večfazne bitke s šefi!

Ta 2.5D ugankarska igra, polna pustolovščin, je postavljena v fantastičen pravljični svet in igralcem ponuja dvajset čudovito oblikovanih stopenj za raziskovanje. Od bleščečih votlin dragih kamnov do nevarnih podvodnih prehodov – a zavedajte se, trije junaki se spopadejo s podlimi in dvoličnimi zlobneži, ki se ne bodo ustavili pred ničemer, da bi prevzeli nadzor nad kraljestvom. Ne glede na to, ali igrate sami ali igrate z do tremi prijatelji v spletni in lokalni večigralski igri, se morajo Heroji Trinea ponovno združiti, da bi odrinili strašljivo vojsko Clockwork in prinesli mir in pravičnost v deželo. Ura tiktaka, da rešimo svet Trine!

Trine 5: A Clockwork Conspiracy – napovednik

Trine 5 razvijajo Frozenbyte v Helsinkih na Finskem in prihaja na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X in Nintendo Switch.

O Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Prečkajte dih jemajoče pokrajine v Trininem najglobljem in vizualno najbogatejšem poglavju doslej, s povsem novo zasedbo likov, kjer vas čaka navdušujoča zgodba z okrnjenim ugledom junakov, njihovimi prijatelji in družinami v nevarnosti ter njihovimi začaranimi močmi na kocki. Trine 5 bo popeljala čarovnika Amadeusa, tatico Zoyo in viteza Pontiusa na njihovo najbolj akcijsko potovanje doslej!