16.3 C
Ljubljana

Hokejski roguelite Tape to Tape pride na led 3. maja

Objavljeno:

Tape to Tape, težko pričakovana roguelite hokejska izkušnja iz Excellent Rectangle in Null Games, bo 3. maja izšla v zgodnjem dostopu Steam. Ustvarite skupino neprilagojenih klošarjev v hokejske prvake v roguelitski pustolovščini do višje lige. Boste vzeli plošček v zobe in padli brez boja, ali pa se boste prebili do legendarnega statusa?

Tape to Tape – napovednik

Vloga kapetana ekipe je velika stvar. Naj bo na ledu ali v loži, vsaka izbira je pomembna na poti do zmage. Najemite bodoče zvezdnike skozi celotno sezono, izkoristite sinergijo med igralci in izkoristite brezglave sposobnosti, da oblikujete nepremagljivo ekipo. Seveda je lažje reči kot narediti, saj se ultimativna sanjska ekipa ne pojavi kar iz nič. Vsak poraz vzemite kot priložnost za okrepitev ekipe. Obiščite mogočnega Blademasterja med sezonami in trajno nadgradite opremo za bitke, ki so pred vami. Morda celo najdete znan obraz iz nasprotne ekipe, ki išče novega kapetana.

Tape to Tape na novo opredeljuje izkušnjo hokejskega igranja z združitvijo klasičnega igranja v slogu 90-ih s sodobno, inovativno mehaniko v razburljivi in neumni avanturi roguelite. Neverjetne kontrole telesa in zvezdniške obrambe bodo poskrbele, da se bodo igralci tresli na drsalkah, toda obvladovanje dinamičnega sistema fizike paka bo zagotovilo zmago. Igralci in vratarji se bodo odzvali na plošček, ki se bo odbil od palic in odbil od obrazov, kar bo povzročilo organske in nastajajoče bitke na ledu.

Zavežite te drsalke in se pripravite na padec paka! Tape to Tape izide v zgodnjem dostopu Steam 3. maja. Med čakanjem na klopi je najbolje ubogati sodnike. Seznam želja Tape to Tape v Steamu je najboljši način, da se izognete polju za kazni.