3.7 C
Ljubljana

Roguelite Soul Survivors izide prek zgodnjega dostopa 3. maja

Objavljeno:

Soul Survivors razvijalca in založnika Stingbot Games se v sredo, 3. maja 2023, pripravlja na bitko na osebnem računalniku prek zgodnjega dostopa Steam.

Prebijte na tisoče sovražnikov v igri preživetja, ki temelji na spretnostih in združuje roguelike teke z zahtevnim bojevanjem in napredovanjem v metaigri. Izbirajte med dvema igralnima junakoma na začetku zgodnjega dostopa, skupaj jih je šest načrtovanih v celotnem razvoju, in napredujte skozi dve edinstveni temačni domišljijski okolji, polni neštetih pošasti in grozljivih šefov, ki čakajo. Podajte se v boj kot Bogatyr, junaški vitez, čigar težki oklepi in napadi kratkega dosega lahko prebijejo množice z močno silo. Ali pa reanimirajte trupla kot Nekromant, da ustvarite ogromno vojsko, ki jo napajajo temne umetnosti.

Pridobite izkušnje s premagovanjem sovražnikov, da odklenete močne sposobnosti, ki dramatično spremenijo nabor spretnosti vsakega lika. Izboljšajte samodejne napade, da dodate uničujoče učinke, kot je mesarsko rezilo nad glavo, in porabite težko prigarano zlato za odklepanje trajnih nadgradenj talentov, kot je Necromancer’s Soul Reaver, ki hišnim ljubljenčkom omogoča zbiranje duš. Obvladajte nabor karakterjev zaradi raznolikega sloga igranja vsakega razreda in ustvarite ultimativni stroj za ubijanje.

Raziščite nevarne kraje, kot je strašni lipov gozd, uničen pašnik, poln nemirnih duhov in pokvarjenega rastlinstva, medtem ko sovražniki tekmujejo, da bi posekali junake. Srečajte redke sovražnike, specifične za območje, z nagradami, ki se spreminjajo, in prebrskajte okolja za žrtvene oltarje, kjer lahko pogumni bojevniki zamenjajo zdravje za nadgradnje sposobnosti. Preživite dovolj dolgo na vsaki stopnji, da izzovete območne šefe, kot sta ogromen Flesh Golem in kancler Autlaic, ogromen okostnjak, ki se skriva globoko pod podrtim gradom. Vsaka stopnja je neskončna in če igralcu uspe premagati vse šefe, vstopi v Prekleti način, s katerim se začne ultimativni izziv preživetja.

Soul Survivors združuje vratolomni tempo časovno preživetskih iger s sistemi hardcore akcijskih RPG in Souls-like, ki temeljijo na spretnostih, da ustvarijo nagrajujočo in privlačno izkušnjo, ki je zasnovana na zelo ponovljivih sejah.

Soul Survivors bo na voljo na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek zgodnjega dostopa Steam za 3,99 USD s podporo v angleškem jeziku.

Soul Survivors – napovednik

sorodno

najnovejše