3.7 C
Ljubljana

Temna satirična simulacija upravljanja Organs Please izšla iz zgodnjega dostopa

Objavljeno:

HeroCraft PC z navdušenjem sporoča, da Organs Please, strašni satirični simulator upravljanja, danes zapušča zgodnji dostop Steam. V igri Organs Please morajo igralci pomagati ustvariti vesoljsko ladjo, ki bo ljudi odpeljala z umirajoče Zemlje na nov planet, hkrati pa se znebila vseh, ki se jim zdijo nezaželeni.

Organs Please – napovednik

Od prve izdaje 17. novembra 2022 so razvijalci TECHHOME trdo delali, da bi sledili načrtu, dokončali distopično satirično zgodbo in uvedli številne prilagoditve in popravke za kakovost življenja. Celotna igra vključuje 5 tednov v igri z vsebino zgodbe, ki jo je mogoče ponovno igrati — konec zgodbe se drastično razlikuje glede na vaše izbire v igri. Eno igranje naj bi trajalo od 8 do 12 ur.

Kot nadzornik tovarne za recikliranje se morajo igralci odločiti, kdo bo pobegnil z umirajočega planeta in kdo mora ostati. Igranje vključuje pregledovanje obiskovalcev, upravljanje tovarne, gradnjo novih objektov in njihovo nadgradnjo za povečanje produktivnosti. Igralci morajo tudi najeti osebje z edinstvenimi muhavostmi, strahovi in predsodki ter uravnotežiti zahteve frakcij konkurenčnih organizacij.

sorodno

najnovejše