3.7 C
Ljubljana

Rudari, gradi, brani! Wall World je zdaj na voljo v Steamu, Epic Games Store in GOG

Objavljeno:

Alawar Premium z navdušenjem sporoča, da je Wall World danes v celoti na voljo za PC! Ta navpična rogue-lite igra obrambe stolpa bo spodbudila igralce, da bodo odkrili skrivnostno zgodbo za zidom. Hkrati bodo z zbranimi viri nadgradili svojo mobilno bazo, robospiderja in svojo eksoobleko, da bi se spopadli z napadi sovražnikov, s katerimi se bodo soočili na poti. Wall World je zdaj na voljo v trgovinah Steam, Epic Games Store in GOG za samo 4,24 USD s 15-odstotnim popustom ob začetku tedna in se bo 12. aprila podražil na 4,99 USD! Spodaj si oglejte uradni predstavitveni napovednik:

Wall World – napovednik

Wall World je poln skrivnostnega in fantastičnega. Ko igralci raziskujejo svet, bodo priča spreminjajočim se biomom z različnim vremenom in odkrivali skrivnosti, ko se poglobijo v proceduralno ustvarjene rudnike. V globinah zidu se skrivajo skrivnosti, ki jih morajo igralci odkriti, in zgodba, ki se odvije, ko zbirajo potrebna sredstva za nadgradnjo svojega robospiderja in eksosuita.

Med kopanjem v rudniku zidu in odkrivanjem skrivnosti se bodo morali igralci boriti tudi z roji sovražnikov, ki so pripravljeni napasti njihovega robopajka in končati njihovo raziskovanje. Z igranjem rogue-lite bodo igralci lahko odklenili nadgradnje za svojega robospiderja in svojo eksosuit, ki se bodo prenašali z vsakim igranjem, ko bodo poskušali priti do dna temu, kar se je zgodilo “ostalim” na svetu.

Igralci morajo oblikovati strategijo in se odločiti, kako globoko želijo raziskati vsak rudnik. Če se od robopajka oddaljite predaleč, obstaja tveganje, da boste zamudili pri obrambi sovražnikovega napada, medtem ko lahko nadaljnje raziskovanje prinese dragocene vire za močne nadgradnje. Ne glede na to, ali se bodo odločili za nagnjenost ali boj na poti, se bodo igralci odločili, kako nadgraditi svojega robospiderja. Igralci se lahko odločijo, kako se bo njihov robopajek obnašal v boju, od preprostih mitraljezov do nagibnih izstrelkov, obrambnih okrepitev in kupol.

sorodno

najnovejše