5.5 C
Ljubljana

Spiritfall je izšla v zgodnjem dostopu

Objavljeno:

Spiritfall, 2D akcijski roguelike hibrid Gentle Giant Games, je danes izšel v zgodnjem dostopu na Steamu.

Spiritfall je 2D akcijski roguelite. S svojim čudovito živahnim, ročno narisanim umetniškim slogom in močno atmosferično glasbo bodo igralci prečkali nevarna območja in sprostili smrtonosne kombinacije, medtem ko se bodo borili proti množici sovražnikov z uporabo nenehno spreminjajočega se arzenala moči.

Zgodba sledi Omenforgedu, bojevniku neznanega izvora, ki so ga božanski duhovi izbrali za boj proti pogubi, ki se širi po deželi. Na svojem potovanju se bodo igralci srečevali s skrivnostnimi liki, kovali in nadgrajevali različna orožja ter odklepali nove veščine in sobe, ki jim bodo pomagali na njihovem potovanju.

Lastnosti

  • Prečkajte nevarna območja in sprostite smrtonosne kombinacije, ko se borite proti množici sovražnikov.
  • Božanski duhovi ponujajo močne blagoslove, ki izboljšajo vaše sposobnosti v boju, odkrijte svoje priljubljene in eksperimentirajte z edinstvenimi zgradbami.
  • Kovajte, vihtite in začarajte arzenal orožja, ki ga je mogoče izboljšati z vašo zmogljivostjo med tekom.
  • Uživajte v zapletenih značilnostih Rogue podobnih iger, kot sta generiranje naključnega zagona in permadeath, vendar z vztrajnim napredovanjem skozi razvijajočo se zgodbo.
  • Smrt je le začasna ovira, ponovno se prebudite močnejši kot prej v Sanctumu in uporabite zbrane vire, da nadgradite svoje sposobnosti in odklenete edinstvene čare, preden nadaljujete svojo avanturo.
  • Na svojem potovanju spoznajte zanimive like! Nekateri se lahko vrnejo v Sanctum in vam pomagajo. Drugi morda niso tako prijazni …

sorodno

najnovejše