3.7 C
Ljubljana

Brutalna, starošolska, znanstvenofantastična FPS grozljivka, HYPERVIOLENT, bo 6. aprila v zgodnjem dostopu za osebne računalnike

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in Terminist Arcade danes napovedujeta, da bo veličastno nasilna, starošolska streljačina HYPERVIOLENT izšla v zgodnjem dostopu za osebne računalnike 6. aprila prek Steama, Epic Games Store in GOG.com.

HYPERVIOLENT – napovednik

Navdihnjena s klasičnimi 3D igrami iz 90-ih, HYPERVIOLENT vidi igralce obtičale na Commodus Asteroid 27-C, oddaljeni rudarski koloniji, ki temelji na asteroidih in je stisnjena v čeljusti nasilja. Obtičali in obkroženi s pošastnimi sovražniki morajo nasilje dvigniti na višjo raven, uničiti svoje sovražnike, medtem ko iščejo odgovor na norost, ki preplavlja kolonijo, in odkriti skrivnosti zla, skritega globoko v temnih, klavstrofobičnih rudnikih asteroida.

HYPERVIOLENT vsebuje obsežen nabor pištol in orožij za bližnji boj, ki jih je mogoče uporabiti v skoraj neskončnih kombinacijah. Vendar pa igralci še zdaleč niso nepremagljivi akcijski junaki; skrbno upravljanje z viri in ostro oko sta ključnega pomena za preživetje, kajti sovražniki jih lahko – in tudi bodo – ustrelijo v zasedo, ko bodo najmanj pričakovali.

V obdobju zgodnjega dostopa se bo kampanja za enega igralca HYPERVIOLENT povečala in dodala segmente s popolnoma drugačnimi izkušnjami igranja, ob popolni izdaji pa bo igra uvedla podporo za več igralcev za do 30 igralcev poleg različnih razburljivih načinov igre.

Ob zagonu lahko igralci izkusijo prvih pet intenzivnih, atmosferskih stopenj (približno 4-5 ur igranja) in vihtijo 12 orožij, ko se spopadejo z desetimi različnimi vrstami sovražnikov in dvema zahtevnima srečanjema s šefi.

HYPERVIOLENT bo v zgodnjem dostopu za osebne računalnike izšla 6. aprila prek Steama, Epic Games Store in GOG.com. Dodajte jo na vaš seznam želja še danes.

sorodno

najnovejše