3.4 C
Ljubljana

Pridružite se Théovi pustolovščini v Dreamed Away – prihajajoči 2D JRPG – brezplačna predstavitev je zdaj na Steamu!

Objavljeno:

Poljski indie založnik Pineapple Works z veseljem obvešča, da je brezplačna predstavitev Dreamed Away zdaj na voljo za prenos in igranje za Windows/Linux/macOS na Steamu. Dreamed Away razvija nadarjeni francoski solo razvijalec Nicolas Petton. Celotna igra bo na voljo za PC, Nintendo Switch in Xbox One/Series S/X v prvem četrtletju 2024.

Dreamed Away je čustvena 2D akcijsko-pustolovska RPG, postavljena v Francijo v 90. letih. Igrate kot Théo, deček, izgubljen v temnem, skrivnostnem svetu, ki se zelo trudi najti svojo sestro. Igra se osredotoča na vez med brati in sestrami, strah pred smrtjo in spraševanje o resničnosti. Poglobljeno pripovedovanje zgodb, raznoliko okolje z živahno barvno paleto in raznolikim okoljem, skupaj s podrobno, estetsko sliko pikslov, želi igralcu dati nov pogled na žanr akcijsko-pustolovskih RPG.

Dreamed Away je več kot le igra. Je intenziven odsev razvijalčeve lastne zgodbe, ki se je rodila hkrati z njegovim drugim otrokom. Svet igre je zgrajen okoli vezi glavnega junaka – Thea – z njegovo sestro Louise ter njegove želje, da bi jo našel in se ponovno povezal z njo. Zgodba se odvija v prijetni majhni vasici v Bretanji, kjer vam okolica pripoveduje zgodbo o varnem, mirnem in srečnem kraju. Toda vstopi skrivnost. Vdirajo teme. Nemirno je, senčno. To je igra o mladem fantu, ki se sprašuje o svojem občutku za resničnost in razum. Medtem ko je sam ujet v svetu, kjer se nenehno sooča s svojimi strahovi.

Dreamed Away – napovednik

sorodno

najnovejše