3.7 C
Ljubljana

KOP KILLER 22XX [Early Access v0.3.2.4] (PC)

Objavljeno:

KOP KILLER 22XX predstavlja hiter, krvav boj z retro estetiko. Vzpenjajte se, pokrivajte in skačite z zidov, da premagate operativce KAPITAL in pridobite nadgradnje za razširitev nabora potez. Sovražniki umetne inteligence vas lovijo skozi mračno okolje 23. stoletja, medtem ko novačite ekipo tovarišev, da uničijo KAPITAL.

KOP KILLER 22XX je na voljo v zgodnjem dostopu računalniške platforme Steam od 7. marca 2023. Igro razvijajo Morningstar Game Studio in Dr. Shameless Cat Games, kateri celotno različico igre napovedujejo v začetku prihodnjega leta.

KOP KILLER 22XX je (bo) zelo kompleksna igra, katero razvijata le dva človeka. Grafično ponuja 8-bitni stil, ki vključuje premikanje in plezanje po lestvah ter mrežah, premagovanje platform in številne smrtonosne nevarnosti. Razvijalca sta se odločila izdati igro v zgodnjem dostopu, saj od njenih igralcev pričakujeta poročanja o morebitnih hroščih in ideje, kako uspešno nadaljevati z dodajanjem vsebine.

KOP KILLER 22XX

V igri KOP KILLER 22XX sprva izberete med angleškim in španskim jezikom, nato pa se podate na vašo dogodivščino, ki se prične s preprosto vadnico, v kateri se boste naučili premikanja in streljanja. V igri (bo)sta na voljo načina “Arcade” in “Story”. Način “Arcade” vas postavi v areno, kjer morate premagati vse sovražnike. Ko to storite, lahko pred naslednjo areno izberete nadgradnjo, ki jo želite – na primer več nabojev ali večjo povrnitev zdravja ob pobranem predmetu, ki to stori. Ko boste premagali tri arene nesnage, ki jo igra imenuje “Pigs”, boste v arkadnem načinu odklenili “The Cells”, kjer vas bodo lovili pripadniki “White Power” tolp. V tem načinu preživite torej čim večje število aren in zberite čim višje število točk ter tako tekmujte s prijatelji ali popolnimi neznanci. “Arcade” način je primeren za krajše seanse igranja in je zelo zabaven, saj lahko vaše nasprotnike premagate na več različnih načinov.

Po drugi strani pa zgodbeni način ponuja… trenutno popolnoma nič! Razvijalci pa sicer obljubljajo ure zahtevnih bojev, privlačnega premagovanja platform ter zanimivo zgodbo, v kateri boste svojim tovarišem pomagali premagovati “Kope”, ki vam bodo stali nasproti. Prvo dejanje zgodbenega načina bo postalo na voljo v drugem četrtletju letošnjega leta, natančen datum posodobitve pa še ni znan.

Igro KOP KILLER 22XX lahko kupite preko platforme Steam za 2,99€, z dodajanjem vsebine igri pa se bo cena tudi postopoma zviševala. V celotni različici razvijalca obljubljata tri dejanja v zgodbenem načinu in trikrat večji arkadni način, ki bo vseboval več okolij in nasprotnikov. KOP KILLER 22XX nedvomno izgleda obetavno, tako da jo le nabavite po najnižji možni ceni, če vas privlačijo arkadne 2D beat ’em up igre.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Morningstar Game Studio.

KOP KILLER 22XX

sorodno

najnovejše

KOP KILLER 22XX predstavlja hiter, krvav boj z retro estetiko. Vzpenjajte se, pokrivajte in skačite z zidov, da premagate operativce KAPITAL in pridobite nadgradnje za razširitev nabora potez. Sovražniki umetne inteligence vas lovijo skozi mračno okolje 23. stoletja, medtem ko novačite ekipo tovarišev, da...KOP KILLER 22XX [Early Access v0.3.2.4] (PC)