3.4 C
Ljubljana

Vstopite v misli za boj proti sedmim smrtnim grehom v arkadni igri Saga of Sins, ki bo na voljo danes!

Objavljeno:

Nemški razvijalec Bonus Level Entertainment in francoski založnik Just For Games sta danes počaščena, da naznanita, da bo njuna pomiritvena arkadna igra Saga of Sins danes na voljo na Steam, Steam Deck, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X in Nintendo Switch.

Saga of Sins – napovednik

O Saga of Sins:

Saga of Sins je nesveta akcijska pustolovščina z mistično zgodbo in nagrajujočim arkadnim igranjem! Potopite se v svet vitražov, ki jih je navdihnil nizozemski slikar Hieronymus Bosch. (1450-1516)

V Saga of Sins se morajo igralci boriti proti nič manj kot zloglasnim sedmim smrtnim grehom in jih pregnati iz vasi Sinwell, da bi rešili meščane pred kugo. Kot klerik Cecil lahko igralci vstopijo v misli vaščanov in se borijo proti grehu neposredno pri njegovem viru. A medtem ko se Cecil prebija skozi poplave grešnih pošasti, odganja grehe in se po svojih najboljših močeh trudi zaščititi vas, se začne dogajati vse več čudnih stvari in kmalu se pravični Cecil sooči z vprašanjem: kaj je resničnost, kaj je norost? In ali je to, kar počne, res prava stvar?

Vendar ni vse tako, kot se zdi, in dogajati se začne vse več neprijetnih stvari. Je Sinwell doletelo zlo? Ali pa Cecil preprosto izgublja razum? Bodite pripravljeni na notranji konflikt in presenetljive preobrate.

Vznemirljiva zgodba je podprta z impresivnim umetniškim slogom vitrajev, zaradi katerega je vsaka stopnja in vsak sovražnik videti, kot da je vzletel iz okna srednjeveške cerkve. Igra podpira ločljivost 4K, kar v polni meri prikaže njen edinstven slog.

Saga of Sins bo danes na voljo na osebnih računalnikih prek Steam, Steam Deck, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X in Nintendo Switch.

Saga of Sins bo 26. maja 2023 na voljo tudi kot maloprodajna izdaja v Evropi na PlayStation 5 in Nintendo Switch.

sorodno

najnovejše