5.5 C
Ljubljana

Neodvisna posmrtna pustolovščina DE-EXIT – Eternal Matters bo izšla 14. aprila

Objavljeno:

Kinematografska posmrtna pustolovščina DE-EXIT – Eternal Matters bo izšla za osebne računalnike in konzole 14. aprila 2023. DE-EXIT – Eternal Matters, ki jo je ustvaril španski indie razvijalec SandBloom Studio in objavila ekipa za Endling: Extinction is Forever HandyGames, želi da raziščite, kaj čaka po smrti in kako se soočiti z izgubo.

V DE-EXIT – Eternal Matters igralci pridejo v posmrtno življenje na robu uničenja, ko prevzamejo plašč nedavno preminule duše, ki ima nalogo rešiti to eterično dimenzijo. Ko raziskujejo skrivnostno Plane of Memory, bodo morali igralci uporabiti svojo pamet za krmarjenje po ugankah, odklepanje skritih prehodov za prečkanje in izogibanje senčnim sovražnikom, ki prežijo v temi.

DE-EXIT – Eternal Matters, ki jo je navdihnila osebna izguba dragega prijatelja, se je začela kot samostojni projekt kreativnega direktorja. Igra se je od takrat razvila, ko je ekipa v studiu SandBloom zrasla na dvanajst članov in začela sodelovati z nagrajenim nemškim založnikom HandyGames. V prizadevanju za ustvarjanje posmrtnega življenja, ki je odprto za vse, je SandBloom črpal navdih iz različnih mitologij, religij in kultur, da bi oblikoval edinstven pogled na to, kaj čaka nekoga po smrti.

DE-EXIT – Eternal Matters raziskuje cikel življenja in smrti na način, ki spodbuja razmišljanje in ponuja perspektivo, s kinematografskim slogom pripovedovanja zgodb. Edinstveno vzdušje igre dodatno dopolnjuje preprost, a edinstven dizajn vokselov s tematsko osvetlitvijo, ki oživi kraljestvo smrti.

DE-EXIT – Eternal Matters bo na voljo 14. aprila na osebnih računalnikih prek Steam, GOG in Epic Games Store ter PS4, PS5, Xbox One in Xbox Series X/S za 19,99 EUR poleg 20% popusta ob lansiranju igre.

sorodno

najnovejše