5.5 C
Ljubljana

Ledeno hladna pustolovščina Wildfrost se odpravlja na osebne računalnike in Switch 12. aprila

Objavljeno:

Chucklefish je danes naznanil prihajajočo pustolovščino Wildfrost, ki bo izšla na Steam in Nintendo Switch 12. aprila. Wildfrost bo na voljo v angleščini, kitajščini (tradicionalni in poenostavljeni), japonščini in korejščini. Prednaročila so zdaj na voljo na Nintendo Switch, kot tudi brezplačna predstavitev.

Odpeljite se v zmrznjene tundre Wildfrosta! Igralci se bodo podali na nevarno potovanje skozi zmrznjene gore skupaj s svojim zvestim kompletom kart očarljivih spremljevalcev in močnih elementarnih predmetov, da bi rešili svet pred skrivnostno večno zimo. Potrebovali boste odločnost, ostro strategijo in veščine sestavljanja kart, da dosežete Sončni tempelj in enkrat za vselej preženete Wildfrost!

Na poti, polni pošasti, bodo igralci reševali in novačili zmrznjene spremljevalce, odkrivali izgubljene zaklade, podarjali čudovite majave čare in trošili težko prigarane nagrade s skrivnostnimi potujočimi trgovci. Odločitve, sprejete v vsakem teku, bodo igralcem pomagale oblikovati zmogljiv komplet kart, edinstven za vsako igranje. Igralci se lahko vrnejo v Snowdwell, da obnovijo mesto, odklenejo več kart in naletijo na nove izzive in dogodke za neskončno preigrano pustolovščino.

Wildfrost je zdaj na voljo za dodanje na seznam želja v vsem svojem ledeniškem sijaju in bo izšla na osebnih računalnikih in Nintendo Switch 12. aprila 2023.

Wildfrost – napovednik

sorodno

najnovejše