3.7 C
Ljubljana

Anyaroth: The Queen’s Tyranny je danes izšla za PC in Nintendo Switch

Objavljeno:

Neodvisni založnik Firenut Games in razvijalec Yggdraseed Studios z navdušenjem sporočata, da je njihova pustolovska igra Anyaroth: The Queen’s Tyranny danes izšla za osebne računalnike prek Steama in Nintendo Switch prek Nintendo eShop za 13,49 £/14,99 €/14,99 $ (s časovno omejenim 10-odstotnim popustom ob izidu v Steamu).

Anyaroth: The Queen’s Tyranny, ki jemlje navdih v klasičnih igrah Metroid in znanstvenofantastičnih filmih, popelje igralce globoko v globine Anyarotha, planeta, ki ga oblega tiranija njegove kraljice. Borite se z uporom, da osvobodite civilizacijo Anya režimskega sistema nadzora uma in odkrijte skrivnosti, skrite globoko v planetu.

Anyaroth: The Queen’s Tyranny – napovednik

O Anyaroth: The Queen’s Tyranny:

Anyaroth, planet v celoti pod nadzorom kraljice, umira. Kraljica je spletla zapleteno mrežo vojašnic, tovarn in rudnikov, da bi izkoristila vse vire planeta in njegovo prebivalstvo, od nekoč bujnih gozdov in zgodovinskih mest na njegovem površju globoko do jedra planeta. Kraljičin režim se širi in treba ga je ustaviti.

Kot uporniški borec morate sprejeti izziv zrušitve režima in vrnitve planeta v harmonijo. Z uporabo in kombiniranjem arzenala orožja, posebnih predmetov in sposobnosti morate raziskati bojni sistem igre, da svoje sovražnike premagate na stilske načine. Uporabite svoje povezave z uporniki, da izveste več o skrivnostnem svetu Anyarotha, njegovi zgodovini in razlogih za upor. Med boji bodite pozorni na svojo okolico, saj lahko najdete artefakte, ki vsebujejo ključne informacije ali materiale za izdelavo dolgo izgubljenega orožja in razkrivanje skrivnosti, ki jih skriva ta čudni planet.

Anyaroth: The Queen’s Tyranny je na voljo zdaj za PC prek Steam in Nintendo Switch prek Nintendo eShop.

sorodno

najnovejše