3.4 C
Ljubljana

RPG Cassette Beasts igrajte 26. aprila na Steamu, Microsoft Store in PC Game Pass

Objavljeno:

Raw Fury je napovedal, da bo Cassette Beasts neodvisnega razvijalca Bytten Studio, igra RPG odprtega sveta za zbiranje in spajanje bitij, 26. aprila 2023 debitirala na osebnih računalnikih prek Steama, Microsoft Store in PC Game Pass. Pozneje to pomlad bo na voljo tudi na Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One in Xbox Game Pass.

Cassette Beasts – napovednik

Cassette Beasts daje edinstven zasuk RPG pustolovščinam zbiralcev pošasti. Na oddaljenem otoku New Wirral se lahko ljudje s kasetami spremenijo v nenavadna bitja in se borijo. Morali boste raziskati otok in posneti menažerijo mogočnih pošasti na svoje zveste kasete, da pridobite njihove sposobnosti in najdete pot domov!

Odkrijte več kot 100 osupljivih pošasti, ki jih lahko zbirate in spremenite med poteznimi bitkami. Lahko celo združite dve bitji skupaj, da ustvarite zmogljive nove oblike s skupnimi vrstami elementov, statistiko in nizi premikanja s sistemom Fusion! To sposobnost imajo tudi nekateri vaši nasprotniki, zato boste za zmago morali biti ustvarjalni.

Cassette Beasts lahko zdaj dodate na seznam želja v Steamu.

sorodno

najnovejše