5.5 C
Ljubljana

Metal: Hellsinger DLC Dream of the Beast je zdaj na voljo!

Objavljeno:

Metal: Hellsinger, večkrat nagrajeni ritem FPS razvijalca The Outsiders in založnika Funcom, danes izda svoj prvi DLC. Dream of the Beast dodaja dve novi pesmi, ki sta jih izvajala Cristina Scabbia (Lacuna Coil) in Will Ramos (Lorna Shore), močne nove obleke in popolnoma novo orožje. Okusite pekel s predstavitvenim napovednikom Dream of the Beast.

Metal: Hellsinger – Dream of the Beast – napovednik

V Metal: Hellsinger se vozite skozi pekel s kroglami in maščevanjem, da bi vzeli nazaj svoj glas od same hudičke. Razstrelite horde demonov, medtem ko streljate, hitite in izvajate odstranjevanja v ritmu kritiško hvaljene izvirne glasbene podlage.

Z današnjim DLC-jem in novo brezplačno funkcijo Song Selector lahko izberete katero koli pesem (vključno z novimi), ki jo želite predvajati na vsaki ravni. Ker sta igranje in glasba dva roga na isti roki, to doda popolnoma novo raznolikost v Metal: Hellsinger.

Dream of the Beast dodatno razširi vaš arzenal z dodajanjem novega nemogočega orožja in treh zmogljivih oblačil s posebnimi modifikatorji, vključno s ščiti, zdravljenjem ali več maksimalnega streliva. Začutite utrip v svojih rokah z novim štiricevnim mitraljezom, mešanico nebes in pekla. Uporabite ga za odpošiljanje demonov v novem spremenljivem vzorcu izbruha.

Dream of the Beast dodaja tono raznolikosti in stilov igranja skozi vsebino, ki jo lahko izkusite s katere koli točke v igri tako novi kot izkušeni headbangerji. DLC je zdaj na voljo za PC, PlayStation 5 in Xbox X|S za 3,99 $ / 3,99 €.

sorodno

najnovejše