16.3 C
Ljubljana

Triler Outer Terror prihaja na Steam 20. aprila – brezplačen demo na voljo zdaj

Objavljeno:

Založnik VoxPop Games, Inc. je potrdil, da bo grozljivka preživetja Outer Terror v celoti izdana na Steamu 20. aprila. Po uspešnem tednu na konferenci razvijalcev iger, kjer je Outer Terror debitiral v kabini MOME (Made in New York) GDC 2023, lahko igralci po vsem svetu zdaj igrajo brezplačno predstavitev, ki je na voljo do 7. aprila na Steamu.

Navdihnjen s klasičnimi stripi Pulp Horror in B-filmi, je Outer Terror podivjana priložnostna igra z elementi rogue-lite, polna kozmičnih bitij, kot so obsedeni toasterji in pobesneli zajci, ki jih morajo igralci uničiti – pri tem pa poskušajo ostati živi na poti preživetja!

Outer Terror – napovednik

Borite se proti jurišu smrtonosnih nezemeljskih pošasti, medtem ko raziskujete preplavljena mesta v igri Outer Terror. Zložite in sestavite arzenal orožja ter razstrelite vsako grozljivo bitje, ki vam pride na pot. Najpomembneje je Ne umreti! Ko raziskujete napadena mesta skozi vsako od petih komičnih poglavij, ki sestavljajo Outer Terror.

Zdaj si oglejte brezplačno predstavitev Steam prihajajočega rogue-lite, ki se poklanja B-filmom in stripom grozljivk zlate dobe iz 80-ih in 90-ih, in dodajte Outer Terror na seznam želja v pripravah na izid 20. aprila.