3.7 C
Ljubljana

Aprilski datum, predviden za svetovno prevlado

Objavljeno:

Pravijo, da noben načrt ne preživi prvega stika s sovražnikom, vendar ste drugačni. Imate predvidevanje, da pripravite stoletja dolgo shemo, da ponižate svoje sovražnike in napišete svojo legendo. Največji imperiji v zgodovini so vaši za poveljevanje v Europa Universalis IV: Domination, novi razširitvi, ki bo na voljo 18. aprila 2023.

V tem dodatku k vodilni zgodovinski veliki strateški igri Paradox Interactive boste izkusili nov zgodovinski okus in odločitve za mnoge najbolj priljubljene in močne države EU4. Nova drevesa misij, zgodovinske vladne reforme, posestni izzivi in enote dodajajo večjo raznolikost in včasih težke odločitve, saj morate izbrati pot v razvejani misiji, s čimer popolnoma zaprete nekatere možne nagrade.

Europa Universalis IV: Domination – napovednik

Domination vključuje tudi novo umetnost in glasbo poleg bogatega menija novih zgodovinskih podrobnosti, ki dodaja bolj okusne posesti, reforme, posebne enote in dogodke vodilnim silam. Priložena bo tudi velika posodobitev, brezplačna za vse igralce Europa Universalis IV.

Tisti, ki prednaročijo Domination, bodo prejeli dodatni glasbeni paket, March of Power, s šestimi novimi skladbami, ki jih lahko uživate kot spremljavo svojih osvajanj.

Europa Universalis IV: Domination bo na voljo 18. aprila 2023 po priporočeni maloprodajni ceni 19,99 $/16,75 £/19,99 €.

sorodno

najnovejše