5.5 C
Ljubljana

The Crown of Wu je zdaj na voljo v digitalnih oblikah in v posebni izdaji Legend Edition

Objavljeno:

Čakanja je končno konec, saj založnik Meridiem Games z navdušenjem sporoča, da je težko pričakovani akcijsko-pustolovski naslov The Crown of Wu zdaj na voljo digitalno na PlayStation 4, PlayStation 5 in PC prek Steama, kmalu pa bo na voljo tudi digitalna različica za Xbox.

To vznemirljivo tretjeosebno akcijsko-pustolovsko igro razvijalca Red Mountain, ki jo podpira program PlayStation Talents, je navdihnil Journey to the West, klasični kitajski roman o opičjem kralju Sun Wukongu. Meridiem Games bo globalni digitalni založnik in je prav tako ustvaril izjemno zbirateljsko izdajo Legend Edition za PlayStation 5, ki bo na voljo v evropskih specializiranih trgovinah.

The Crown of Wu – napovednik

The Crown of Wu – Legend Edition za PlayStation 5 bo vključeval nabor osupljivih umetniških razglednic in uvodno pismo glavnega junaka Wuja, vse skupaj pa je zapakirano v posebej oblikovan kovček z ekskluzivnimi umetniškimi deli igre.

The Crown of Wu pripoveduje o dogodivščinah Wuja, pol opice, pol človeka, ki se je, potem ko je nekoč bil cesarjev glasnik, zaradi uporabe krone, ki mu je dala izjemne moči, začel obnašati kaotično. Kot da bi njegovo nošenje kvarilo srce … Sčasoma so ga njegovi zločini in grozote pripeljali do tega, da so ga ujeli in obsodili na ostro kazen; zamrznjeni v biostatični raztopini. Po več desetih letih, ki jih je preživel skoraj pri zavesti, a negiben, se Wuju uspe osvoboditi iz zapora in odkrije dekadenten svet v ruševinah. Še več, njegova krona je bila ukradena in se uporablja za sprožanje vibracije, ki bo sčasoma povzročila velikansko eksplozijo in s tem pripeljala do izumrtja … Wu mora vrniti svojo ukradeno krono in pomagati tistim, ki jih je nekoč kaznoval, da bi rešil svet in se odreši, da končno najde mir…

Wujevo krono je treba najti!

The Crown of Wu je zdaj na voljo digitalno na PlayStation 4, PlayStation 5 in PC prek Steama, digitalna različica za Xbox pa bo na voljo kmalu.

sorodno

najnovejše