5.5 C
Ljubljana

Bird Planet je napaden v tem živahnem napovedniku Go Fight Fantastic

Objavljeno:

Danes je izšel adrenalinski napovednik igre Go Fight Fantastic Dinomite Games, ki ponuja pogled na ta hack n’ slash za 1-3 igralce, ki se odvija v čudovito ročno narisanem znanstvenofantastičnem vesolju. Go Fight Fantastic naj bi izšel na Steamu pozneje letos. Zvočno podlago je ustvaril Two Feathers Studio, nedavno nominiran na The Game Awards in Game Developers Choice Awards za svoje delo.

Go Fight Fantastic – napovednik

Napovednik predstavi Bird Planet, kapitana Bowieja in njegovo posadko, preden se vsi znajdejo sredi invazije nezemljanov. Borite se po tem slikovitem svetu v načinu Story ali pa poskrbite za pretok krvi v načinu Horde. Oba načina je mogoče igrati v enem igralcu ali v sodelovanju do treh igralcev.

O GO FIGHT FANTASTIC:

Go Fight Fantastic je hack n’ slash igra za 1-3 igralce, v kateri igra posadka medzvezdnih tihotapcev, ki jih vodi njihov kapitan vesoljskih psov Bowie. Ko med misijo na Bird Planet naletijo na invazijo, postanejo edino upanje tega nekoč mirnega sveta.

Združite se v sodelovanju (lokalnem in spletnem) ali preklapljajte med različnimi liki v samostojni igri.

Način zgodbe

Hiter tempo. Lahkoten. Živahno ročno narisano. Borite se čez zahrbtna močvirja, strme vrhove in slikovita naselja ter na poti srečajte domiselno zasedbo prijateljev in sovražnikov. Vsakemu igranju je dodan edinstven pridih s stopnjo naključne sestave ravni, srečanj s sovražniki in padcev nadgradenj.

Način Horde

Zaženi bojni simulator kapitana Bowieja in se prerivaj skozi neskončen napad nezemljanov, da se povzpneš na spletne lestvice najboljših! Uporabite prednosti vseh svojih likov, da prevladate, izbirajte moči med valovi in ponavljajte. Dlje kot ostaneš živ, bolj zahtevno postaja.

Zgradite svojo ekipo

Igrajte kot štirje različni liki, od katerih vsak predstavlja svoj stil igre, in jih prilagodite z vztrajnimi nadgradnjami Meteorite, ki jih najdete skozi igro. Želite zdravilca, ki lahko povzroči resno škodo? Ali Striker s strupenimi rezili?

sorodno

najnovejše