23 C
Ljubljana

Tin Can, realistična simulacija preživetja v vesolju, prihaja na PS5, Xbox Series X|S in Switch!

Objavljeno:

Klabater s ponosom sporoča, da bo kmalu dostavil vznemirljivo znanstvenofantastično simulacijsko igro preživetja Tin Can za Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation4, PlayStation 5 in Nintendo Switch. Da, tako je, naslov bo prejel značilne prilagoditve konzole 8. in 9. generacije s funkcijo navzkrižnega nakupa.

V Tin Can igralci utelešajo preživelega vesoljske katastrofe. Znašli se boste sami v skupini, ki drvi skozi vesolje, brez znanja o kompleksnih sistemih, ki vas ohranjajo pri življenju. Vaše življenje je odvisno od vaše pameti in tehničnega priročnika, igralci se morajo prebijati skozi različne izzive in nevarnosti, pri čemer poskušajo ostati živi in se vrniti na Zemljo. Brez soigralcev ali zaveznikov, od katerih bi bili odvisni, se morajo igralci za preživetje zanašati izključno na lastne instinkte in sposobnosti.

Tin Can je bila primarno izdana za osebne računalnike maja 2022. Do danes je naslov zbral več kot 660 ocen v Steamu z zelo pozitivnim/izjemno pozitivnim sprejemom. Ne glede na to, ali ste zagrizen oboževalec znanstvene fantastike, simulacij ali iger preživetja, bo Tin Can ponudil nepozabno igralno izkušnjo.

Glavne značilnosti:

  • Razstavite, zamenjajte in popravite karkoli v notranjosti ladje.
  • Upravljajte sisteme do vsake posamezne komponente.
  • Nadzirajte številne sisteme, ki imajo vsak svojo edinstveno funkcijo in vam zagotavljajo preživetje. Vsi sistemi so med seboj povezani, od generatorja kisika do zasilnih luči.
  • Organizirajte več kot ducat različnih komponent, ki imajo vse svojo posebno funkcijo in povzročajo različne težave, če so poškodovane.
  • Izkusite organske napake zahvaljujoč simulirani naravi virov in komponent v igri. Ugotoviti boste morali, kaj je narobe, in poiskati napake nazaj do vira.
  • Ukvarjajte se z realističnim upravljanjem vitalnih virov, kot so kisik, ogljikov dioksid, temperatura in sevanje. Tukaj ni poljubnih števil. Raven teh virov, potrebnih za preživetje, temelji na resničnem življenju!
Tin Can – napovednik za konzole