5.5 C
Ljubljana

Time Survivors: Prologue – najava datuma izida

Objavljeno:

Lunar Chili oznanja datum izdaje igre Time Survivors: Prologue, brezplačne različice prihajajoče igre Time Survivors, ki bo na voljo v Steamu od 17. aprila 2023. Prolog je uvod v svet Time Survivors, ki igralcem omogoča, da doživite ~20 % vsebine in okusite, kaj prihaja.

Time Survivors: Prologue je vznemirljiva rogue-like igra, ki vas popelje na potovanje skozi čas, da rešite skrivnost z bojem s hordami sovražnikov, izbiro orožja in nadgradenj ter ustvarjanjem premočnih zgradb. Raziščite različna časovna obdobja, vključno s srednjim vekom in kameno dobo, ter odklenite zgodovinske like, kot so Kleopatra, Nero in Abraham Lincoln, da se borite proti neusmiljenim valovom sovražnikov. Vsaka stopnja ima na desetine edinstvenih sovražnikov, vključno z ogromnim T-Rexom v stopnji kamene dobe. Poleg tega Time Survivors: Prologue uvaja še nikoli videne okrepitve in izzive v igri bullet heaven, kot so Magic Mushrooms, ki vas začasno spremenijo v velikana, da teptate sovražnike.

Z 2.5D grafiko, izvirnim zvočnim posnetkom in podporo za Steam Deck, Time Survivors: Prologue potopi igralce v intenzivno, akcijsko pustolovščino tudi na poti.

Time Survivors: Prologue bo na voljo za brezplačno igranje 17. aprila 2023. Pripravite se, da se podate na potovanje skozi čas in postanite Time Survivor!

sorodno

najnovejše