3.7 C
Ljubljana

Sprejmite izziv in sodelujte v odprti beta različici ‘Voodolls’

Objavljeno:

Tate Multimedia in francoski indie studio SideRift vabita vse pogumne igralce, da se od danes naprej pridružijo Voodolls odprti beta različici! Za 5 dni se pridružite svojim prijateljem, da zaščitite Lutkovnega mojstra pred hordami demonov. Voodolls bo na voljo v Steamu 13. aprila 2023.

Pridružite se odprti različici beta na Steamu tukaj!

O odprti različici beta

Med odprto različico beta bodo imeli igralci dostop do vseh štirih voodollov, vadnice za igro, 2 planeta, 3 težavnostne načine za postopno povečevanje izziva in neskončnega načina. Poleg tega bodo igralci, ki sodelujejo v odprti beta različici, odklenili ekskluzivno poškodovano preobleko, ki po koncu odprte beta različice ne bo nikoli več na voljo.

O Voodolls

Igra Voodolls, zasnovana za spletno igranje s prijatelji, igralcem naloži boj za svojo svobodo, potem ko so njihove duše ujete v peklu. Skrivnostni lutkovni mojster, ki njihovo bistvo destilira v Voodoll-e, ponuja priložnost za pobeg, igra pa poteka v obliki intenzivnih co-op obrambnih bitk na 12 planetoidnih stopnjah s tremi težavnostnimi načini in neskončnim načinom, cilj pa je zadržati val po valu sovražnikov, ki vas želijo obdržati v ujetništvu.

Sodelovanje pri obrambi Lutkovnega mojstra in posledično ohranjanje upanja na pobeg je na dnevnem redu, pri čemer je vsaka lutka blagoslovljena z edinstvenimi sposobnostmi, ki so v kombinaciji ključ do zmage.

Voodolls bo na voljo v Steamu 13. aprila 2023.

sorodno

najnovejše