3.7 C
Ljubljana

Decarnation bo izšla maja na Steamu in Nintendo Switch

Objavljeno:

Shiro Unlimited in Atelier QDB z navdušenjem sporočata, da bo vznemirljiva Decarnation maja letos izšla hkrati na osebnih računalnikih prek Steama in Nintendo Switch za 14,99 €/13,49 £. Med razstavo Future Games Show je bil predstavljen nov napovednik in igralci lahko že dodajo igro na seznam želja na Steamu tukaj.

Decarnation – napovednik

Navdahnjena z ikoničnimi 2D pustolovskimi grozljivkami iz zgodovine iger in kultnimi filmi Satoshija Kona in Davida Lyncha je Decarnation zgodbeno usmerjena grozljivka, ki jo je razvil indie pariški studio Atelier QDB in bo izdal Shiro Unlimited.

Igralci se bodo srečali z Glorio, kabaretno plesalko v težavah, ki se spopada s krhkimi odnosi, kariero in samospoštovanjem. Sledili ji bodo, ko se bo borila s svojimi notranjimi in zunanjimi demoni tako v resničnem svetu kot v fantazmagoričnem svetu sanj in nočnih mor. Rešite skrivnostne uganke in se soočite z najbolj grozljivimi pošastmi iz najtemnejših predelov svoje duše.

Poleg čudovite grafike iz slikovnih pik, ki prinaša psihološko grozo iz različnih situacij, s katerimi se lik sreča, je Decarnation mešanica več kot petnajstih različnih sistemov in vrst igranja, od katerih vsaka ustreza Glorijinim situacijam in njenemu duševnemu stanju.

Igralci bodo raziskovali grozljiv Pariz 90. let, da bi razkrili skrivnosti Glorijinega travmatiziranega uma in odkrili težko in sorodljivo mračno zgodbo, podprto z grenko-sladkim pop zvočnim posnetkom fleur et bleue. Decarnation bo na voljo maja na osebnih računalnikih prek Steam in Nintendo Switch in bo podpirala angleščino, francoščino, nemščino, španščino, poljščino, portugalščino (Brazilija) in poenostavljeno kitajščino.

sorodno

Wartales (PC)

Wartales je izšla danes

najnovejše