5.5 C
Ljubljana

Don’t Shit On My #!$@& Roof [Early Access v0.4.2] (PC)

Objavljeno:

Golobi načrtujejo, da bi uničili vašo streho – čas je, da se uprete v igri Don’t Shit On My #!$@& Roof! Borite se s šefi, zbirajte mogočne artefakte in prelisičite hordo golobov v tej smešni 2D roguelite igri.

Igra Don’t Shit On My #!$@& Roof, ki jo razvijajo The Moon Pirates, je na voljo v Steamovem zgodnjem dostopu od 27. septembra 2022, pričakuje pa se, da bo v polni različici izšla okrog letošnjega septembra.

Razvijalci simultano razvijajo še igro z imenom Fortuna, razvijanje Don’t Shit On My #!$@& Roof pa jim služi kot sprostitev in za piljenje svojega znanja, pravijo. Za dodatne ideje upajo na prispevanje s strani njenih igralcev, veselijo pa se prihodnjega pobijanja še več zlobnih golobov. Celotna igra bo vsebovala več dosežkov, stopenj, artefaktov, …, trenutno pa je igra v celoti igralna in vsebuje več kot sto predmetov in nadgradenj ter dve mapi, na katerih jo lahko preigravate.

Don’t Shit On My #!$@& Roof je autoshooter igra v stilu bolj poznane Vampire Survivors. Preden se podate v začetek igre, lahko prilagodite izgled vašega lika, in sicer stil in barvo pričeske, ton kože in barvo majice ter hlač. Ko to postorite, izberete še vašo božanskost in naj se igra prične! Vsaka izmed božanskosti predstavlja drugačno prednost na bojišču, kot na primer hitrejše streljanje, večje zadane poškodbe, ščit, hitrejše premikanje in tako dalje. Trenutno sta na voljo dve okolji, kjer se lahko borite – navadno in puščava. Prvo je na voljo takoj, drugo pa lahko odklenete z igrino valuto. Gremo in ne dovolite golobom srati po vaši strehi!

Don’t Shit On My #!$@& Roof

Na voljo sta dva načina igranja, “Normal”, kjer morate preživeti dvajset minut in na poti premagati vse šefe, in “Endless”, ki predstavlja pravcato apokalipso. Don’t Shit On My #!$@& Roof je še bolj preprosta igra kot Vampire Survivors, tako po mehaniki igranja kot tudi njenem izgledu. Ko s pobijanjem pridobite raven vašega lika, lahko izbirate med tremi različnimi izboljšavami, ki so v uporabi dokler ne umrete in se seansa zaključi. Raven se dviga ne le vam, temveč tudi vaši hiši z različnimi nadgradnjami, kot na primer metanje bomb vsakih nekaj sekund ali namestitev ostrostrelca v hišo.

Vaši sovražniki, golobi, so različni, od navadnih in takšnih s čelado pa do večjih, ki jih boste morali zadeti večkrat, in kolosalnih, kateri služijo kot šefi in so zelo trd oreh. V glavnem meniju so za nakup na voljo tudi razne izboljšave in nadgradnje, katere lahko nabavite z igrino valuto. Se jih splača nakupiti, saj bo na ta način igro lažje igrati in boste dosegli večji napredek v posameznih stopnjah.

Zaenkrat so možnosti v nastavitvah precej skope in ne vem, če nameravajo razvijalci v prihodnosti še kaj dodati. Izklopite ali vklopite lahko avtomatsko streljanje in ciljanje, vklopite možnost prikaza čez celoten zaslon, izberete ali boste igro igrali s tipkovnico in miško ali kontrolerjem ter nastavite glasnost zvokov. Don’t Shit On My #!$@& Roof pa lahko igrate v angleškem ali francoskem jeziku.

Don’t Shit On My #!$@& Roof je na voljo v zgodnjem dostopu Steam za 2,99€. Ko bo igra izšla v celotni različici, se bo njena cena podvojila, tako da jo kupite čim prej in prihranite nekaj denarja.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili The Moon Pirates.

Don’t Shit On My #!$@& Roof

sorodno

najnovejše

Golobi načrtujejo, da bi uničili vašo streho - čas je, da se uprete v igri Don't Shit On My #!$@& Roof! Borite se s šefi, zbirajte mogočne artefakte in prelisičite hordo golobov v tej smešni 2D roguelite igri. Igra Don't Shit On My #!$@& Roof,...Don't Shit On My #!$@& Roof [Early Access v0.4.2] (PC)