3.7 C
Ljubljana

Meat Boyev sovražnik prinaša zagonetno kazen v na novo predstavljeni Dr. Fetus’ Mean Meat Machine

Objavljeno:

Thunderful, Headup in Team Meat z veseljem predstavljajo novo igro v vesolju Super Meat Boy, v kateri nastopa Meat Boyev glavni sovražnik, dr. Fetus. Dr. Fetus’ Mean Meat Machine je uganka s štirimi ujemi, ki ji je podli dr. Fetus dal edinstven pridih in leta 2023 prihaja na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in osebne računalnike. Dr. Fetus’ Mean Meat Machine prinaša zahteven izziv, po katerem je Super Meat Boy znan, v to edinstveno mešanico uganke in akcijskega igranja.

Ugankajte se po znanih lokacijah Super Meat Boy in Super Meat Boy Forever, kot so slikoviti gozd, bolnišnica in tovarna soli, z bleščečimi ozadji in animacijami, ki so jih ustvarili izvirni umetniki Super Meat Boy in Super Meat Boy Forever, ter čudovitim zvočnim posnetkom od RIDICULON. Na voljo je več kot 100 ročno izdelanih stopenj, polnih kreativnih pasti in nevarnosti, ki jih morate premagati, in če lahko preživite to trdo preizkušanje klasične formule, se boste na koncu vsakega sveta soočili z grozljivim bojem s šefi.

Dogajanje Dr. Fetus’ Mean Meat Machine se odvija takoj po dogodkih v Super Meat Boy Forever. Po natančni analizi Meat Boya ima zlobni dr. Fetus zdaj vse podatke, ki jih potrebuje za ustvarjanje popolnega klona Meat Boya! Obstaja le ena težava: vzorec DNK, ki ga je zbral, ni popoln vzorec, kar posledično daje nekaj … manj kot popolnih klonov. Rešitev dr. Fetusa je ustvariti kup neusmiljenih testnih komor, da bi izločili zanič klone od dobrih. Osebki na začetku niso bili nič podobni Meat Boyu, toda sčasoma se začne pojavljati tisti groteskno ljubek obraz, ki ga Dr. Fetus tako sovraži. Popolni kloni so šele na obzorju …

Dr. Fetus’ Mean Meat Machine – napovednik

sorodno

najnovejše