3.7 C
Ljubljana

Atmosferska akcijska pustolovščina Strayed Lights se odpravi na potovanje prebujanja v novem napovedniku

Objavljeno:

Strayed Lights, atmosferična akcijsko-pustolovska igra, ki jo je razvil Embers, je izdala povsem nov napovednik, predstavljen v predstavitvi Mix Direct. Napovednik razkriva več o osupljivi grafiki, hitrem boju in abstraktni zgodbi igre. Strayed Lights, ki bo 25. aprila izšla na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in osebnih računalnikih, ponuja edinstveno umetniško usmeritev z živahnimi vizualnimi elementi, inovativno bojno mehaniko in zvočnim posnetkom, ki ga je sestavil Austin Wintory.

Strayed Lights – napovednik

Poleg novega napovednika Embers z veseljem napove razpoložljivost časovno omejene predstavitve Steam za Strayed Lights. Ta predstavitev bo dala igralcem priložnost, da iz prve roke izkusijo mehaniko, zgodbo in igranje igre.

Strayed Lights je atmosferična akcijska pustolovščina s tekočimi boji, postavljena v zapleten svet, prežet s skrivnostjo. Igralci prevzamejo vlogo majhne, rastoče luči, ki išče transcendenco, da bi raziskala deželo nezemeljskih ruševin in žarečih dreves, kjer prebivajo entitete utripajočih luči in svetlečih senc.

Časovno omejena predstavitev je zdaj na voljo na Steamu. Oboževalci igre lahko Strayed Lights dodajo tudi na seznam želja v Steamu, da ostanejo na tekočem z najnovejšimi novicami in posodobitvami.

Strayed Lights naj bi izšla 25. aprila na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC.

sorodno

najnovejše