3.7 C
Ljubljana

Wolcen: Lords of Mayhem je izšla na konzolah

Objavljeno:

Wolcen Studio, razvijalec kritiško hvaljene akcijske RPG Wolcen: Lords of Mayhem, z veseljem sporoča, da je igra zdaj na voljo na platformah Xbox in PlayStation. Različice za konzole imajo izboljšano zmogljivost in vizualne elemente na najnovejši generaciji konzol, kar ima za posledico osupljivo in poglobljeno izkušnjo igranja.

Različici igre Wolcen: Lords of Mayhem za Xbox Series X in PlayStation 5 v celoti izkoriščata zmogljivosti strojne opreme novih konzol ter delujeta pri gladkih in doslednih 60 FPS. Igralci lahko zdaj uživajo v hitri akciji, globokem prilagajanju in intenzivnem boju Wolcen: Lords of Mayhem, z izboljšano vizualno natančnostjo in izboljšano zmogljivostjo.

Wolcen: Lords of Mayhem je priljubljena akcijska RPG oboževalcev, ki vključuje dinamično bojevanje, globoko prilagajanje likov in privlačno zgodbo. Igralci lahko zgradijo svoje edinstvene like, kakor koli želijo, izbirajo med različnimi orožji in uroki ter raziskujejo ogromen in poglobljen svet, poln nevarnih sovražnikov in močnih šefov. Igra podpira skupno igranje za več igralcev z do 4 igralci, ki se zabavajo skupaj.

Wolcen: Lords of Mayhem je zdaj na voljo na Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S in PlayStation 5, pa tudi na osebnih računalnikih (Steam in Epic Game Store).

Wolcen: Lords of Mayhem – napovednik za konzole

sorodno

najnovejše