12.4 C
Ljubljana

Premiera Anthology of Fear se prikrade za vogalom!

Objavljeno:

Anthology of Fear, ki jo je razvilo podjetje 100 GAMES, bo izšla na Steamu 17. marca 2023. Zagotovljeno je, da se bo igra igrala z umom igralca in hranila njegove največje strahove ter sproščala ekstremna čustva tudi pri izkušenih igralcih.

Anthology of Fear – napovednik

Anthology of Fear je psihološka grozljivka, ki sta jo skupaj razvila Oh Deer Studio in 100 GAMES. Igralec mora poskušati razrešiti skrivnost skrivnostnega izginotja svojega brata, medtem ko se bori za preživetje v nočni morski resničnosti brez navideznega izhoda. Dogajanje je postavljeno v pozne 70. in zgodnja 80. leta na medicinski kliniki, kjer zgodba igre raziskuje temo kontroverznih raziskav in nevroloških metodologij, ki jih financira velika tehnologija.

Ta srhljiva produkcija zagotavlja, da je meja med resničnostjo in fikcijo zabrisana. Svet igre je vznemirjujoč in v danem trenutku lahko igralec začuti, da mu nekdo sapo zastaja čez ramo. Vsako poglavje gradi dodatno napetost, medtem ko se naš protagonist pomika skozi posamezno lokacijo in ni prepričan, ali je njegova okolica resnična ali le projekcija njegove domišljije. Anthology of Fear bo preizkusila psiho tistih, ki se bodo odločili za izziv, ki je pred nami.

Anthology of Fear bo premierno predstavljena na Steamu 17. marca 2023 in bo na voljo v petnajstih jezikih. Brezplačna demo različica igre je zdaj na voljo.