11.8 C
Ljubljana

Steam stran za REMORE: INFESTED KINGDOM, prihajajočo potezno taktično RPG, je zdaj odprta

Objavljeno:

WEBZEN, globalni razvijalec in založnik računalniških in mobilnih iger, je sodeloval z neodvisnim studiem za igre, da bi svetovnim igralcem predstavil svojo prvo neodvisno igro, REMORE: INFESTED KINGDOM.

REMORE: INFESTED KINGDOM, ki jo bo objavil Webzen in razvil Black Anchor, korejski neodvisni studio za igre, je zahtevna potezna taktična RPG, ki igralce popelje v srednjeveško apokaliptično okužbo.

Za preživetje v tej apokaliptični peklenski pokrajini morajo igralci raziskati zapuščene lokacije in zbrati zaloge, potrebne za preživetje, pri tem pa se izogniti »Okuženim«, bitjem, ki tavajo po deželi in jih vse pobijejo. Igranje je osredotočeno na raziskovanje teme, izogibanje sovražnikovemu pogledu in zaznavanju hrupa, da preprečite napad, nato pa previdno sprožitev bitke v pravem trenutku in vračanje udarcev z uporabo različnih zgodovinskih orožij.

Za razkritje prvega vpogleda v naslov je Webzen uvedel stran Steam Store za REMORE: INFESTED KINGDOM pred zgodnjim dostopom igre, ki je predviden za konec tega leta. Igra bo na voljo na Steamu za Windows PC po vsem svetu.