5.5 C
Ljubljana

Pomembna posodobitev za Don’t Shit On My #!$@& Roof izdana, igra ponuja 20% popust za omejen čas

Objavljeno:

The Moon Pirates z navdušenjem napovedujejo izdajo velike posodobitve za njihovo priljubljeno igro Don’t Shit On My #!$@& Roof! Posodobitev vključuje nove cilje, šefe, artefakte, ikone in celo možnost francoskega jezika za frankofonske igralce. Da bi proslavili ta mejnik, ponujajo 20% popust na igro za omejen čas.

Don’t Shit On My #!$@& Roof – napovednik

Don’t Shit On My #!$@& Roof je akcijska igra, kjer igralci prevzamejo vlogo lastnika stanovanja, ki brani svojo streho pred vojsko zvijačnih golobov. Igra od igralcev zahteva, da uporabijo vse svoje spretnosti in pamet, da preživijo in premagajo sovražnika. Z novo posodobitvijo igra ponuja še bolj razburljivo izkušnjo.

Najnovejša posodobitev vključuje nove cilje za odklepanje novih artefaktov, ki lahko igralcem pomagajo priklicati lastno vojsko, da se uprejo golobom. Posodobitev vsebuje tudi sedem novih šefov, ki jih morate premagati, več kot 50 novih artefaktov, ki jih morate zbrati, in veliko novih ikon za izboljšanje vaše izkušnje z ubijanjem golobov.

Francosko govoreči igralci lahko zdaj uživajo v igri v svojem maternem jeziku, dodali pa so tudi integracijo Steam Workshop, ki igralcem omogoča ustvarjanje in skupno rabo lastnih prevodov.

sorodno

najnovejše