3.7 C
Ljubljana

Poiščite svojega notranjega umetnika v Passpartout 2: The Lost Artist. Na Steamu izide 4. aprila

Objavljeno:

Flamebait Games, nagrajeni studio, je danes razkril prihajajoče nadaljevanje umetnikove pustolovščine v težavah, Passpartout 2: The Lost Artist, ki bo v celoti izšla na Steamu 4. aprila 2023.

V tej naporni umetniški pustolovščini morate povrniti svojo izgubljeno umetniško kariero tako, da si prislužite mesto v Muzeju mojstrov. Raziščite prisrčno mesto Phénix, ki je željno umetnosti, in jim pokažite, da ste pravi umetnik! Meščani so lahko tako očarljivi kot mesto samo, a če ne zadenete njihovih sladkosti, se lahko spremenijo v kup neusmiljenih kritikov. Pomagajte jim s provizijami, zaslužite nova modna orodja, napredujte v zgodbi ali pa se preprosto umirite, poiščite svojo nišo in slikajte, kolikor dolgo želite.

Passpartout 2: The Lost Artist – napovednik

V tej igri igralec dobesedno ustvarja umetnost po najboljših močeh. Občutili bodo vznemirjenje, ko bodo njihove slike pregledali, prodali ali neusmiljeno zavrnili. Težko prisluženi denar je ključnega pomena za prehod iz brezdomnega uličnega umetnika v prijetnega lastnika studia s številnimi orodji na dosegu roke. Morda bodo morali sprejeti svet spreminjajoče se in včasih neprijetne odločitve, s katerimi bodo tvegali svojo umetniško integriteto. Do vrha stopnic Muzeja mojstrov ni enostavno priti.

sorodno

najnovejše