16.3 C
Ljubljana

Ne boš trpel… Grozljivka preživetja Shame Legacy je napovedana, da bo na računalnikih in konzolah izšla 30. maja

Objavljeno:

Destructive Creations, založnik priljubljene akcijske grozljivke Daymare: 1998, je danes objavil, da bo Shame Legacy, prvoosebna grozljivka preživetja, ki sta jo razvila Fairyship Games in Revenant Games, na voljo za osebne računalnike in konzole 30. maja 2023.

Oglejte si razkriti napovednik, ki prikazuje temno razpoloženje igre in vzdušje zapuščene kultistične vasi iz 19. stoletja ter njene elemente igranja:

Shame Legacy – napovednik

V Shame Legacy poskušate preživeti zasledovanje razjarjenih kultistov z uporabo prikrite mehanike in pobega. Medtem pa grozljiva nevarnost preži…

Ko se zbudite zmedeni v ekvivalentu konvencije o obvladovanju jeze iz 19. stoletja, hitro ugotovite, da: 1. poteka lov, 2. vi ste plen, ki ga iščejo. Zdi se, da vas je zapuščina vaše družine dohitela, vendar morda ne tako, kot bi pričakovali. Očitno dediščina ne pomeni vedno elegantnih jaht.

Če upate, da boste vsemu prišli do dna, se morate premikati tiho in se izogibati stiku. Vaščani so vsepovsod in vas iščejo. In presneto hitri so, če vas vidijo ali slišijo …

Vaša mentalna sposobnost vam bo prišla prav pri reševanju ugank. Enako velja za vašo palico, ki služi tudi kot vaše obrambno orožje za obrambo pred vaščani.

Če vas odkrijejo, ni konec sveta, če ste dovolj hitri in obvladate svoje živce. Vaški zdravnik bi vam, ko ste se pravkar zbudili, povedal nekaj ostrih besed o vašem zdravstvenem stanju in odpornosti na stres. Če se znajdete blizu roba, je vedno mogoče najti olajšanje.