3.7 C
Ljubljana

The Game of Fourtune namerava iziti aprila z več kot 16 smrtonosnimi in skrivnostnimi igrami, ki jih je treba rešiti za priložnost, ki se ponudi enkrat v življenju

Objavljeno:

16 neznancev se bo moralo boriti, spletkariti in včasih celo ubiti drug drugega v brutalni igri življenja in smrti v prihajajoči igri The Game of Fourtune. Vizualna novela črpa navdih iz Alice in Borderland in prisili igralce, da gredo skozi različne poti, da zmagajo v igri, da se jim ena želja izpolni. The Game of Fourtune se odvija v zapletenem svetu, ki ga vodi Digits of Eden, podtalna kriminalna organizacija. Na igralcu je, da razkrije načrte Game Masterja, navidezno ljubke in mehurčaste boginje po imenu Bell, in kakšne vezi ima morda s podzemno kriminalno organizacijo.

The Game of Fourtune – napovednik

Igralci lahko pričakujejo, da bodo spoznali vseh 16 likov igre, predstavljenih v celotni zgodbi. Nekateri liki bodo udeleženci iste igre ali celo soigralci, kar bi lahko otežilo nekatere odločitve. V The Game of Fourtune je več kot samo preživetje, razkrijejo se večje skrivnosti o tem, kako so liki morda povezani in kakšno preteklost imajo lahko skupno. Namigi s predvidevanjem in drobtinicami lahko dajo igralcem kakšno predstavo o tem, kam vodi skrivnost, vendar se nekateri vseeno lahko znajdejo v nepredvidljivih situacijah. V The Game of Fourtune ne manjka ugank in iger smrti.

Poleg izdaje igre je na voljo zvočni posnetek s 13 skladbami, ki zajema zapletene občutke skozi The Game of Fourtune. Vsako skladbo je skrbno sestavil Jeff Penney in pomaga pripovedovati zgodbo o vseh likih, ki se trudijo, da bi se borili za življenje v Bellovih zapletenih in smrtonosnih igrah.

The Game of Fourtune bo na voljo na Steamu za 24,99 USD od 4. aprila 2023. Zvočni posnetek bo na voljo za 9,99 USD in ga je mogoče priložiti igri za 31,49.

sorodno

The Game of Fourtune (PC)

najnovejše