23 C
Ljubljana

Soočite se z nočnimi morami v Clash: Artifacts of Chaos

Objavljeno:

NACON in čilski razvojni studio ACE Team z veseljem delita nov napovednik, ki prikazuje še eno edinstveno mehaniko v igri Clash: Artifacts of Chaos. Povsem drugačna igralna izkušnja se zgodi ponoči skozi Pseudoove sanje.

Clash: Artifacts of Chaos – napovednik

Noč se spusti nad Zenozoik in zagrinja nebo s temno tančico. Lahko bi bila mirna noč, vendar imajo Psevdonove sanje drugačne zamisli. Po tej sanjski različici Zenozoika tavajo mogočna in divja bitja.

V nočni svet lahko vstopite na dva načina: s počitkom v kampu ali z umiranjem podnevi. Če čez dan izgubiš bitko, se ponoči zbudiš na zadnji lokaciji, kjer si postaviš tabor v preobleki lesenega alter-ega. Nato ponoči začnete iskati svoje telo, medtem ko odpravite nočne sovražnike, ki jih srečate na poti. To je edini način, da popolnoma oživite Pseuda in nadaljujete z iskanjem, ki ste se ga lotili čez dan.

Potovanje po Zenozoiku pod zvezdami je tudi način za raziskovanje območij, do katerih podnevi ni mogoče dostopati, ter iskanje skrinj in skritih predmetov. Toda to bo vaše bojevniške sposobnosti postavilo na najtežjo preizkušnjo, saj se v noči pojavi večje število bolj divjih bitij. Ali simbolizirajo nočne more, ki mučijo Psevda?

Clash: Artifacts of Chaos je edinstvena akcijsko-pustolovska igra v smislu igranja in umetniške usmeritve. Vizualno je značilen slog ekipe ACE (Rock of Ages, The Eternal Cylinder), katerega originalni dizajni segajo od nenavadnega do razkošnega. Kar zadeva igranje, bodo igralci lahko sprostili divjino glavnega junaka, Pseuda, v tretjeosebnem boju. Poleg raziskovanja in bojevanja Clash: Artifacts of Chaos izstopa od drugih akcijsko-pustolovskih iger zaradi edinstvene mehanike: Rituala. Vsak udeleženec ima artefakte z edinstvenimi lastnostmi, izid te starodavne tradicije pa določa pravila boja.