3.7 C
Ljubljana

Samar Studio razkriva prihajajočo strelsko igro – The Front

Objavljeno:

Samar Studio je napovedal The Front, strelsko igro za preživetje in ustvarjanje odprtega sveta, ki bo na voljo za osebne računalnike pozneje letos. Studio je izdal tudi prvi napovednik za igro in je debitiral na svoji strani Steam, kjer lahko zainteresirani igralci dodajo naslov na svoje sezname želja.

The Front se odvija v postapokaliptični pokrajini peskovnika, poseljeni z zombijem podobnimi mutanti in sovražnimi frakcijami. V drugi realnosti je tiranski imperij osvojil svet in izvaja globalno “državljansko” politiko. Z uporabo nadzornih naprav, neusmiljene volje do ubijanja in napredne tehnologije želi imperij za vedno spremeniti človeštvo. Že brez svobode, vere in v mnogih primerih življenja so ljudje tik pred tem, da končno izgubijo tisto, čemur pravijo dom. Preživeli člani upora človeštva upajo, da se bodo s tehnologijo potovanja skozi čas vrnili v preteklost in popravili tok zgodovine.

The Front – napovednik

Na tej od vojne razdejani deželi se bodo igralci spopadli z imperialnimi silami, izgnanci in uporniki v epski bitki, ki bo določila usodo človeštva. V svojem boju za ponovno pisanje usode sveta bodo igralci raziskovali ruševine in sovražna območja, izdelovali orožje in opremo, gradili baze, pilotirali vozila, se borili z elementi in se borili s strašnimi sovražniki.

Nevarnost preži povsod v The Front in igralci bodo morali sodelovati, da bodo preživeli. Gradnja baze z ustrezno obrambo je pomembna, toda prijatelji lahko pomenijo razliko med smrtjo in preživetjem, ko raziskujete svet, da iščete vire in izdelujete formule – še posebej, ko se borite z valovi sovražnikov.

sorodno

najnovejše