3.4 C
Ljubljana

Napovedana prazgodovinska 4X strategija Folk Emerging

Objavljeno:

Curious Dynamics z navdušenjem napoveduje svoj prvi naslov, Folk Emerging, ki bo leta 2024 prišel na Windows PC preko Steama. Studio je delil vznemirljiv novi napovednik, da bi proslavil to novico.

Folk Emerging – napovednik

Folk Emerging je prazgodovinska potezna strateška igra 4X, kjer morajo igralci voditi nomadske družine skozi kameno dobo z globoko simuliranimi liki, kulturami in ekosistemi. Raziščite prostrano divjino, zbirajte redke vire in trgujte z njimi ter vztrajajte v tveganem taktičnem boju. Odkrijte ogenj, medicino, jezik – in preživite, da poveste zgodbo.

Izkusite, kakšno je bilo prazgodovinsko življenje, tako da se potopite v to raziskovanje ekologije, paleolitskih družb in izvora kulture. Upravljajte odnose med posamezniki, družinami in plemeni. Opazujte, kako se vaš kolektiv prilagaja skozi nešteto generacij. Tvegajte premišljeno na bojišču, saj je vsak padli bojevnik tudi spreten lovec, družinski član in nosilec težko pridobljene modrosti, ki se je prenašala skozi stoletja. Stopajte previdno: narava je neusmiljena in prepuščeni ste ji na milost in nemilost. Ohranite naravno ravnovesje ali se soočite z nenadnimi in nepričakovanimi izzivi.

sorodno

najnovejše