5.5 C
Ljubljana

Titanium Hound prihaja na Xbox, PlayStation 4/5 in Nintendo Switch 25. februarja

Objavljeno:

Konec februarja 2023 razvijalec Red Spot Sylphina in OverGamez kot založnik z veseljem razkrivata igro Titanium Hound za Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4/5 in Nintendo Switch.

Titanium Hound je 2D retro slikovna video igra v žanru cyberpunk, kjer boste pilotirali ogromen in okreten eksoskelet, da bi zdrobili horde ponorelih varnostnih dronov in gnusob in razkrili zaroto, ki jo je skrbno oblikovala ena od svetovnih korporacij.

Titanium Hound – napovednik

O TEJ IGRI

Temna in ne tako oddaljena prihodnost. Znanstveni preboj je privedel do uporabe mikrobnih kolonij kot virov energije v vseh vidikih življenja. Korporacije, ki nadzorujejo razvoj in proizvodnjo teh živih baterij, so postale zelo pomembna politična sila v svetu. Kriminal, neenakost in korupcija so pod njihovim vplivom dosegli prej nepredstavljive ravni. Da bi vlade vzele ta kaos pod nadzor, so reorganizirale svoje policijske sile in jih okrepile z vrhunsko vojaško opremo.

Titanium Hound je vrhunski kompleks s posadko, zasnovan za reševanje zelo težkih situacij v urbanih razmerah.

KLJUČNE FUNKCIJE

Poseben sistem pretoka energije je glavna in edinstvena značilnost igranja Titanium Hound. Z uporabo pištole usmerite energijo v svoj ščit in s svojim ščitom usmerite energijo nazaj v svojo pištolo – to je počasen način usmerjanja energije. Obstaja pa tudi hitra pot, ki se imenuje Combo-Blast. Ustvarite ga, ko hkrati pritisnete primarni in sekundarni napax. Videti je kot energijska kopija vas samih, ki eksplodira nekaj trenutkov po pojavu. Če boste ostali v tej eksploziji, bo energija takoj usmerjena v vaš ščit. In če boste ostali zunaj te eksplozije, bo energija takoj usmerjena v vašo pištolo. Tudi Combo-Blast eksplozija se uporablja kot sredstvo za omamljanje mini šefov in takojšnje uničenje navadnih sovražnikov.

sorodno

najnovejše