5.5 C
Ljubljana

Težko pričakovana Greyhill Incident prihaja na osebne računalnike, PlayStation 4 in naslednjo generacijo konzol 9. junija 2023

Objavljeno:

REFUGIUM GAMES in Perp Games z veseljem sporočata, da bo težko pričakovana preživetvena grozljivka Greyhill Incident izšla digitalno in fizično 9. junija 2023 na PlayStation 4, konzolah naslednje generacije in osebnih računalnikih.

Različica za posebno maloprodajo, “Greyhill Incident Abducted Edition”, bo vsebovala številne vznemirljive predmete, vključno z Bobovim priročnikom za izdelavo lastnega zaščitnega klobuka iz folije.

Greyhill Incident temelji na zgodbi in se dogaja v zgodnjih 90. letih. Kot Ryan Baker, opremljen z bejzbolskim kijem in nekaj naboji v svojem zvestem revolverju, vas zgodba popelje čez atmosferično sosesko Greyhill, ki jo napadejo NLP-ji in sivi nezemljani.

Greyhill Incident navdihujejo ‘resnični dogodki’, knjige, televizijske oddaje in filmi od “Fire in the Sky” do “The X-Files”, “Communion” in drugih del preteklega časa. Ta zgodbeno zasnovana igra grozljivk preživetja s pridihom satire je njihov poklon klasični sivi temi nezemljanov in NLP-jev.

sorodno

najnovejše