19.7 C
Ljubljana

Prvoosebna grozljivka Do Not Open izide danes za PlayStation 4!

Objavljeno:

Sony Interactive Entertainment Spain (SIE Spain), Gammera Nest in Nox Noctis so danes objavili, da je prvoosebna grozljivka Do Not Open zdaj na voljo v fizični in digitalni obliki za PlayStation 4. Spodaj si lahko ogledate napovednik za izdajo Do Not Open.

Do Not Open je grozljivka preživetja, ki vsebuje tudi mehanike sobe pobega. Michael J. Goreng, glavni lik, je znani zoolog in epidemiolog, ujet v zvito različico svoje hiše, kjer sta pogrešani njegova žena in hči. Mike bo moral rešiti različne uganke, da bi pobegnil pred skrivnostno grožnjo, medtem ko se ukvarja s paranormalnimi dejavnostmi.

Nox Noctis obljublja visoko ponovljivost v Do Not Open: imel bo različne kombinacije in mesta predmetov ter različne plasti glavnih stopenj Judith’s Manor. Tudi zaplet in izročilo bosta sama po sebi uganka, da bi odkrili skrivnost, ki obdaja hišo. Nox Noctis je bil ustanovljen kot odcepitev Quasar Dynamics, podjetja z dolgoletnim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju VR, AR in XR. V Do Not Open vse svoje znanje usmerjajo v videoigre v naslovu, ki bo ostal v glavah igralcev leta.

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Doživite zahtevno interaktivno sobo pobega. Rešite uganke in uganke, da pobegnete iz te nočne more in razvozlate njene skrivnosti.
  • Vizualne slike 4K@60FPS, ki pomagajo ustvariti zatiralsko vzdušje.
  • Pazite se zlobne prisotnosti, ki se skriva v sencah. Razmišljajte hitro in ne odlašajte z reševanjem ugank ter izbirajte pametno. Temna entiteta vas opazuje …
  • Vsak tek je drugačen. Zaradi naključnosti v kombinacijah sestavljank in različnih slojih dvorca bo vsako igranje edinstveno.
Do Not Open – napovednik