12.5 C
Ljubljana

Contraband Police – nov napovednik! Izide 8. marca 2023

Objavljeno:

Piše se leto 1981 in kot mlad častniški pripravnik ste razporejeni na delo na mejni postaji v goratem predelu Karikatka. Vstop v Ljudsko republiko Akarist je partijsko strogo reguliran in spremlja vsak vaš korak! Razmere na meji se zaostrijo, ko med eno od intervencij pade vaš soborec…

Contraband Police, ki bo premiero doživela 8. marca, nas bo popeljala v svet komunistične države iz 80. let. V igri bomo prevzeli naloge inšpektorja mejne straže. Čakajo nas tihotapstvo, korupcija, ponarejanje, gonje in streljanje.

Naša obveščevalna služba redno posreduje podatke o sumljivih voznikih. Njihova vozila preiščejo z UV svetilko in nato z ustreznimi orodji izvlečejo tihotapsko blago. Nobena količina tihotapstva ne sme prečkati meje!

V nekaterih situacijah boste prisiljeni uporabiti strelno orožje. Vaša postaja je stalna tarča napadov Oberankovih tolp in vsaka misija v gosteh nosi tveganje spopada s sovražnikom.

Vedno bodite pripravljeni na posredovanje v nujnih primerih. Rešite zločinske uganke, podprite svoje tovariše in preprečite upornike Krvave pesti. Sprejmite odločitve, ki bodo določile prihodnost Acaristana.

Contraband Police – napovednik