5.5 C
Ljubljana

Clive ‘N’ Wrench, nova 3D-platformska igra je danes izšla na Switch, PlayStation in PC!

Objavljeno:

Numskull Games s ponosom sporoča, da je Clive ‘N’ Wrench zdaj na voljo za Nintendo Switch, PlayStation 5 in PlayStation 4, osebne računalnike prek Steam in kmalu na voljo v GOG.

Clive ‘N’ Wrench – napovednik

Igralci, ki bodo igrali kot zajec Clive in njegov najboljši prijatelj Wrench, opica na njegovem hrbtu, bodo skakali, se kotalili, lebdeli in vrteli svojo pot skozi čas in prostor v čarobnem hladilniku iz 1950-ih, na junaški nalogi, da preprečijo tiranskega doktorja Daucusa. Igralci lahko pričakujejo 11 živahnih in navdušujočih svetov z zahtevnimi bitkami s šefi in zbirateljskimi predmeti, ki jih je mogoče najti na vsaki ravni.

Clive ‘N’ Wrench, ki ga navdihujejo klasike platformerjev, kot sta Spyro in Jak & Daxter, je ljubezensko pismo platformerjem 3D. Igra, ki jo je več kot 10 let razvijal edini razvijalec Rob Wass, vsebuje neskončne šale in presenečenja, v katerih lahko uživajo ljubitelji tega žanra.

Clive ‘N’ Wrench vsebuje tudi popolnoma nov nabor gibov, vključno z agilnim parkourjem, zaradi česar je igra popolna posodobitev za navdušence 3D-platformskih iger in začetnike.

sorodno

najnovejše